Het kan soms voorkomen dat uw koi afwijkend gedrag vertonen of zelfs ziek worden. Wanneer u twijfelt is over de gezonheid van uw koi, is het van belang dat de koi onderzoek worden en eventueel behandeld worden om verdere uitbreiding te voorkomen, Arts&Ants biedt u de mogelijkheid om uw zieke koi bij u thuis te behandelen. Stefan Koster, marinebioloog en gespecialiseerd in de verzorging van koi, heeft jarenlange praktijkervaring en een brede kennis over de verzorging en het gedrag van koi. Hij kan tijdens een koiconsult aan huis beoordelen wat u koi mankeren en welke behandeling noodzakelijk is. Indien u een afspraak voor een koiconsult aan huis wilt maken, kunt u hier contact met ons opnemen.

Tijdens een koi consult bekijken we de koi, de vijver en het filtersysteem van de vijver. De waterkwaliteit wordt gecontroleerd en er wordt advies gegeven betreffende de waterwaarden. We doen een microscopsich onderzoek van uw koi. We stellen een diagnose op parasieten, geven advies ten aanzien van eventueel medicijngebruik. En doen een wondbehandeling tegen meerprijs van € 15,- per vis.


Kosten consult aan huis.

Binnen Noord-Holland: € 52,50 per bezoek en € 0,70 per km, gerekend vanaf Aalsmeer. De medicatie kosten zijn afhankelijk van de benodigde medicijnen. Meerprijs wondbehandeling is 15,- per vis.  Rekenvoorbeeld: van Aalsmeer naar plaats X is 30 km , dan kost een consult: € 50,00 + 30 x € 0,70 = €71,00
Buiten Noord Holland: in overleg.