Team Arts&Ants is zo'n 4 x per jaar op koihunt in Japan !

Bekijk alle videoverslagen van de koihunt via de BLOG pagina. Of bekijk alle filmpjes via youtube KOI TV

Tijdens de koiselectie in Japan, of wel koihunt, gaan we op zoek naar de hoogste kwaliteit koi in het Niigata gebied. Factoren die de kwaliteit van de koi bepalen zijn : bouw van de koi, huid, patroon, en de ouderbloedlijnen. Het Niigata gebied wordt gekenmerkt door een hoge concentratie koikwekers op een relatief klein oppervlak. Arts&Ants selecteert alleen koi bij de topkwekers uit dit gebied, zoals: Marujyu, Oomo, Maruhiro, Sakai, Sakazume, Conias, Yagenji en vele anderen. Elke kweker heeft zich gespecialiseerd in één of meerdere koi varieteiten, zoals Showa, Sanke, Tancho, Kohaku, Shiro Utsuri etc.

Zoekopdracht

Kunt u die ene specifieke koi hier in Nederland maar niet vinden? Geef Arts&Ants dan een vrijblijvende zoekopdracht. Tijdens de zoektocht maken we dagelijks filmpjes en foto’s van de nieuw aangekochte exemplaren. Via onze site kunt u de koi bewonderen en eventueel reserveren. Vul het zoekopdrachtformulier op deze pagina in en team Arts&Ants gaat op zoek naar uw droomkoi !

Mee op koihunt

Heeft u altijd al eens naar Japan gewild, kijkt u er naar uit om zelf op zoek te gaan naar uw droomkoi of ziet u op tegen het reizen in een grote groep? Ga dan met team Arts&Ants naar het Niigata gebied! Beleef het avontuur en selecteer zeer voordelig uw eigen koi. Het belangrijkste doel van de koihunt is het selecteren van koi voor de winkel. Daarnaast staan er ook culturele activiteiten op het programma, o.a. bezoek aan een aantal tempels, parken, koimuseum etc.

Zoekopdracht Droomkoi

    Japan info avond

    U kunt zich hieronder aanmelden voor de komende Japan info avond. De avond is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens de Japan informatie avond wordt er een film vertoond over eerdere reizen naar Japan. En wordt er uitvoerig vertelt wat u kunt verwachten van de koihunt. Op onze blogpagina zijn videoverslagen te vinden van vorige koihunts.